Zing met ons mee


We hebben binnen ons koor plaats voor nieuwe leden

 

Ik wil graag kennismaken met het koor...

  • Je houdt van popmuziek, ballads en musical stukken
  • Je vindt het heerlijk om uit volle borst te zingen en te stralen
  • Je sluit je graag aan bij een supergezellig en ambitieus koor
  • Je kan het liefst wat noten lezen maar het hoeft niet persé
  • Je kunt je woensdags van 20.00 uur tot 22.15 uur vrijmaken
  • Je wilt je voor 100 % inzetten

Wil je een keer vrijblijvend komen kijken en/of meezingen, dan ben je van harte welkom op een van onze repetities. Meld je vooraf wel even via info@justforfundezilk.nl  dan houden we rekening met je komst.

Wij repeteren elke woensdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in het parochiehuis van De Zilk, Beeklaan 14 naast de Heilig Hart kerk.

Vind je het leuk dan neemt de dirigent, indien nodig, eerst een bereiken test af zodat we weten in welke stemgroep je past. Een aantal weken later krijg je een stemtest. Je krijgt van ons een nummer dat je thuis kunt instuderen.

In het eerste deel van de avond studeren we nieuwe nummers in. Na de pauze zingen we drie kwartier bestaande nummers en werken zo nodig aan (eenvoudige) choreografie. Wij repeteren vanaf bladmuziek. Als de tekst erin zit oefenen we zonder map, ook bij optredens gebruiken we geen mappen, maar zingen alles uit het hoofd.

 

Ik wil mij inschrijven als nieuw koorlid...

Het lidmaatschap gaat in per datum van inschrijving; je ontvangt gelijk een muziek map en een inlogcode voor onze website. We studeren thuis met digitale muziekbestanden, die via onze ledensite ( met een wachtwoord) te beluisteren zijn. 

Vanaf de inschrijving gaan ook de contributiebepalingen en overige regels conform het huishoudelijk reglement gelden. Betaling en opzegging (schriftelijk) geschieden per half jaar.

Heb je nog vragen stuur dan een mailtje naar het secretariaat info@justforfundezilk.nl

Het lidmaatschap bedraagt € 100,- per zes maanden.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met
José Kruiper-Apswoude, Telefoon 06-40093258 of met Martin Smits, Telefoon 06-51761681